Caltun Lucian
Caltun Lucian
Joi, 2024-03-28,   18:59   Bine aţi venit, Vizitator | RSS
Principală » 2010 » Martie » 13 » GRIPA PORCINA
20:36
GRIPA PORCINA


1 noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator 
2 nu se aseamana cu nici un alt virus precedent 

3 pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 si H5N1 (tulpina gripei aviare) 

4 contine material genetic de la doua tulpini de gripa porcina, doua tulpini de gripa umana si o singura tulpina de gripa aviara 

Cât de grava este gripa porcina? 
1 simptomele de gripa porcina sunt cel mult moderate 

2 gripa porcina este cu mult mai blânda decât s-a asteptat (cf. „The Times”) 

3 boala nu se manifesta mai drastic decât o raceala severa, deci rolul vaccinarii este pus sub semnul întrebarii 

4 în Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, se înregistreaza o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scazuta decât în cazurile de îmbolnaviri cu o gripa obisnuita tip A 

deci nu este justificata vaccinarea în masa a populatiei, cu atât mai putin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri! 

Un vaccin periculos! 
Provoaca: 

1 mutatii genetice si oncogeneza prin injectarea de material genetic strain direct în sânge (cf. studiilor recente) 
celulele umane utilizate curent în productia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile sa supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu) si celule animale (embrion de pui, etc.) 
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase! 

2 sindromul Guillain-Barré (GBS), boala autoimuna ce cauzeaza paralizia bratelor si a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp 
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripa porcina (comuna, data de virusul natural si nu cel sintetic actual) în rândurile soldatilor de la Fort Dix, New Jersey si numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinari în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despagubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel putin 25 de oameni au murit si 500 au paralizat. 

3 nu este recomandata vaccinarea celor care sufera de boli ale plamânilor (agraveaza astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slabite, femeilor însarcinate si copiilor sub cinci ani 

Deoarece contine: 

4 adjuvanti toxici 
cele mai multe vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însusi. O doza destul de mare poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Intoxicatia cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeaza alergii si soc anafilactic 

5 adjuvanti noi 
pentru vaccinul gripei porcine sunt folositi, cu acordul OMS-ului, cei mai multi adjuvanti noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04. Adjuvantul MF59 este de natura uleioasa si contine Tween80, Span85002 si squalena. Studiile efectuate pe soareci au aratat ca adjuvantii uleiosi induc probleme motorii si paralizie. Adjuvantul ASO3 contine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului razboiului din golf) care provoaca si boli autoimune. Adjuvantii Sqalena si Tween80 provoaca infertilitate la animale. 

Eu nu accept sa fiu cobaiul vaccinului AH1N1 în România! 
Este treaba ta ce faci tu cu propriul tau trup si organism! 

Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala! 
O.M.S.-ul încearca sa introduca o dictatura medicala, ca si sanatatea publica (DSP), care a început sa încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulatie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. 

Întrebari fara raspuns: 
• De ce sunt copiii cei care trebuie sa primeasca cei dintâi un vaccin experimental? 
• Ce raspuns va da statul pentru cazurile în care copiii si femeile însarcinate vor fi lezate? 
• De ce în SUA si in Comunitatea Europeana (deci si în România) se acorda imunitate totala în fata legii, împotriva oricaror plângeri în instanta care ar putea rezulta în urma vaccinarii? 
• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitatilor din sistemul de sanatate si oricui care se ocupa de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stari de urgenta sa fie protejati legal în cazul în care populatia sufera leziuni în urma vaccinarii? 
• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinarii sunt enorme? 
• Cum poate fi impusa vaccinarea obligatorie când etica medicala si legile tarii prevad pentru orice tratament medical, consimtamântul informat al pacientului? 
• De ce nu exista nicio organizatie care sa controleze continutul vaccinurilor la firmele producatoare? 

Gripa porcina. Ce nu ni se spune? 
1 Se proclama pandemie, se mobilizeaza guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcina cu 145 de victime mai putin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindeca fara nicio terapie. 
2 Decesele (în principal ale copiilor) în Africa si Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici macar o stire, în timp ce „pandemia” - cu foarte putine victime - monopolizeaza mass-media, pune în miscare organisme si guverne mondiale? 
3 Vaccinarile sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldatii si alte persoane care fusesera vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnavit si au murit. Cei care au refuzat vaccinul au ramas sanatosi si, în plus, îi ajutau pe bolnavi si transportau mortii. De asemenea, si din cauza vaccinarii din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit si multi au paralizat din cauza vaccinului si nu din cauza virusului porcin. 
4 „Copiii care se vaccineaza împotriva gripei prezinta un pericol de trei ori mai mare sa se îmbolnaveasca de gripa”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului National American de Sanatate 
5 În Franta, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitati pentru cei care insista sa fie stapâni pe propriul trup) 
6 Pentru înfruntarea gripei: igiena si vitamina D care se activeaza prin expunerea la soare . 
Mai multe detalii la: 
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ 
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/cat... 

noiembrie 2009 
Un atentat la viata umana: 
Vaccinul împotriva 
GRIPEI PORCINE 

Nu faceti vaccinul si 
nu lasati pe nimeni sa-l faca! 

Nu asteptati 
pâna în ziua vaccinarilor! 
Informati-va apropiatii cu privire la acest vaccin periculos!
Categorie: Aspirina | Vizualizări: 432 | Adăugat de: lucas2500 | Tag-uri: vaccin, gripa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]